paknejad 2 ارسال شده در شهریور 93 دوستان خوبم سلاممتاسفانه ویرایشگر WISYWIG برای ویرایش و نوشتن فایل های اچ.تی.ام.ال و نوشتن مطالب در جوملای 2.5 من ناپدید شده است. چطور باید آنرا فعال کنم.در ضمن منوی آبشاری من (مگامنوی قالب bt.arize) موقع باز شدن در زیر اسلایدشو (دلفی پلاس) قرار میگره.ممنون خواهم بود اگه در مورد دو مورد فوق بنده را رهنمون سازید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 براي مشكل اول وارد تنظيمات كلي شويد و ويرايشگر رو روي mce يا tinymce بگذاريد براي مشكل دوم هم آدرس سايت رو قرار بديد 1 واکنش ها : paknejad نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paknejad 2 ارسال شده در شهریور 93 براي مشكل اول وارد تنظيمات كلي شويد و ويرايشگر رو روي mce يا tinymce بگذاريد براي مشكل دوم هم آدرس سايت رو قرار بديد درودی دوباره جناب قاسمی هنوز سایت رو آپلود نکرده ام روی لوکال هاست هست لطفا عکس زیر را مشاهده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آخه با عكس كه نميشه كاري كرد براي من پيام خصوصي كنيد من روس سايت آپلود و راهنمايي كنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paknejad 2 ارسال شده در شهریور 93 آدرس سایت اینه: arapolymer.ir کسانی که قصد کمک دارن، در صورت نیاز اطلاعات ادمین را در اختیارشان قرار خواهم داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر