personable 55 ارسال شده در شهریور 93 سلام به همه لطفا راهنمایی بفرمایید چطوری میشه لینک یک مطلب رو که در k2 ساخته ایم ، به یک عکس که در Html سفارشی گذاشتیم نسبت بدیم ! در کل عکس من یک لینک از مطلب k2 میخواد ، و فقط میخوام اون مطلب در صفحه مربوط به خودش نشان داده شود . البته من این کار رو کردم ولی با یکم سختی ، چون چیزی بذهنم نرسید ! اومدم از داخل مدیریت منو ها ، مطلب k2 رو به منو نسبت دادم و از سمت راست مطلب مورد نظرم را انتخاب کردم و از صفحه مربوط به منو در سایت لینکی که داشت رو به همون عکسی که در html سفارشی ساختم نسبت دادم ، و کار کرد . اما یه سری ماژول و مطالبی که نمیخوام در همون صفحه نمایش داده میشه ! و در ماژول html سفارشی که ساختم گزینه ای وجود نداره که بتونم فقط این »ازول رو بهنمایش بزارم و تمامی مازول ها در صفحه نمایش داده میشه. تو مجموعه k2 و مطالب k2 هم موجود نبود . مرسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 براي عدم نمايش ماژول ها وارد تنظيماتش بشيد و از قسمت نمايش در صفحات نمايش در صفحات انتخاب شده رو بزنيد همه رو تيك بزنيد به غير از k2 1 واکنش ها : personable نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 درست شد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
personable 55 ارسال شده در شهریور 93 درست شد؟ نه متاسفانه ، با همون روش خودم انتشار میدم بازم ! اما راهشو پیدا میکنم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر