amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 سلام خدمت دوستان عزیزبنده ماژول ws-portfolio رو دانلود کردم و نصب کردم اما هر تغییری توش میدم ذخیره نمیشهجالب اینکه فقط تو این سایت مشکل داره تو بقیه سایت ها مشکلی نداره http://demo30.ws-theme.com/ws-portfolio/demo-1 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 كش سايت رو پاك كنيد 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 كش سايت رو پاك كنيد با تشکر متاسفانه تاثیری نداشت هیج تفییری ذخیره نمی شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با سيستم ديگري تست كنيد. 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 با سيستم ديگري تست كنيد. تست شد ولی روی سیستم دیگر مشکلی نداشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آیا خطایی نمیده؟ 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 آیا خطایی نمیده؟ خیر هیچ اروری نمیده فقط زمانی که در مدیریت ماژول رو ذخیره میکنم ذخیره نمیشه و به حالت قبل برمیگرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نسخه جوملا و افزونه رو چك كنيد 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 نسخه جوملا و افزونه رو چك كنيد نسخه مشکلی ندارد چون زمانی که جوملا رو نصب میکنم اگر اطلاعات پیشفرض و قالب رو نصب کنم این مشکل وجود داره ولی اگر بدون اطلاعات باشه ماژول به خوبی کار میکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اطلاعات نمونه رو دستي نصب كنيد. 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 اطلاعات نمونه رو دستي نصب كنيد. ینی اول بدون اطلاعات نصب کنیم بعد دستی نصب کنیم؟ چطوری؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نه اول جوملای جومینا رو نصب کنید بعد از مدیریت افزونه ها این قالب رو نصب کنید 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) نه اول جوملای جومینا رو نصب کنید بعد از مدیریت افزونه ها این قالب رو نصب دوست عزیزرفقط کنید دوستدعزیز فقط یک بسته نصبی دارم امکانش هست که ماژول ها و قالب رو جدا کنم و نصب کنم ؟؟؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 بله 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amin912 2 ارسال شده در شهریور 93 بله لطفا مفصلا توضیح بدید که چکار باید بکنم ممنون از راهنمایی و کمکتون چطور بعد از نصب جوملا از بسته نصبی قالب و ماژول ها رو جدا کنم و به جوملای جومینا اننقال بدم اگه کار خاص یا نکته ای هم داره بیان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 توی یه پوشه جومینا آپلود و اکسترکت کنید وپوشه کامپوننت و ماژول و پلاگین و تمپلیت و اینستالیشن رو پاک کنید و پوشه های پوشه کامپوننت و ماژول و پلاگین و تمپلیت و کانفیگوریشن رو از جوملای جوملا فارسی کپی کنید ببینید درست میشه؟؟ 1 واکنش ها : amin912 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر