mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت همه اساتید محترم سیستمی که باهاش کار می کردم و تازه عوض کردم ومپ سرور 2.4 64 بیتی نصب کردم اما وقتی واسه نصب جوملا می رم تو مرحله نصب پایگاه داده گیر می کنه و رد نمیشه از دوستان اگر کسی بتونه کمک کنه ممنون می شم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از نسخه 2.5 استفاده كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 از نسخه 2.5 استفاده كنيد. با تشکر از راهنماییتون آقای قاسمی چطور می تونم فایل جوملا قبلیمو از سیستم قبلی به سیستم جدید منتقل کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 محتويات پوشه www رو در يه جا ذخيره كنيد. پس از نصب ومپ سرور 2.5 منتقل كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در ضمن از عنوان مناسب استفاده كنيد / ويرايش شد. 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر