azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 بنده از بسته خبري شار نيوز استفاده ميكنم بعد از زياد شدن مطالب جوملا به طور خودكار شماره صفحه ميزنه اما پايين اين صفحات كپي رايت هست چطور بايد اين رو حذف كنم. اينم عكس اينم ادرس سايت تا به صورت دموي آنلاين هم ببيني. http://bakhtegannews.gigfa.com شرمنده دوستان پست قبلي رو به اشتاه حذف كردم اما بدم نشد!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 دوست عزیز برای حذف صفحه بندی باید از طریق منو ---> منوی اصلی ---> صفحه اول ----> پارامترهای پیشرفته ----> صفحه بندی=ناپیدا به این صورت میتونین صفحه بندی را غیر فعال کنین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام این مشکل به قالبتون ربطی نداره! آیا در سیستم تغییراتی دادید؟ یا کار خاصی کردید که بعد از اون این طور شده؟ اگر کاری که دوستمون اشاره کردند انجام دهید دیگر صفحه بندی نخواهید داشت ولی اگر به همان مسیر بروید و فقط گزینه " نتیجه صفحه بندی را روی " مخفی " قرار داده و ذخیره کنید فکر می کنم دیگه اون خطا رو نبینید و صفحه بندیتونم داشته باشید! (البته اگر دقیقا معلوم بشه چه کردید بهتره) پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام این مشکل از ترجمه ناقص حاصل میشه ...100% / مشکل ازجای دیگه نیست. فکرکنم از ترجمه جوملا دات آی آر استفاده میکنید درسته ؟ / چون قبلاً اون این مشکل رو داشت ، البته در نسخه های قبلیش... الانو خبر ندارم از ترجمه یک تیم دیگه استفاده کتید درست میشه . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 (البته اگر دقیقا معلوم بشه چه کردید بهتره) دوستان خوب بنده كاري رو كه گفتيد انجام دادم مشكل فعلا ل ميشه اما اگه من بخوام تمام مطالبم صفحتش رو نمايش بده و اين كپي رايت نباشه چي؟ من قبلا كر خواصي انجام ندادم تنها با زياد شدن مطالبم و نماشي دادن شماره هاي صفحه اين مشكل برام بوجود اومد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیزسعید جان نوشته های منو خوندید ! سطر اول چی نوشتم ؟ 100% را حل رو هم عرض کردم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 پوزش من در حال بروز رساني كه بودم مطالب قبلي شما رو نديدم. بنده از شارنيوز آماده شما استفاده نمودم. تنها كاري كه تازگي انجام دادم ديشب جوملام رو به روزرساني كردم. از سايتي كه خودتون در يكي از پستها معرفي كرده بوديد سايت هم كاملا انگليسي بود الان بايد دقيقا چه كاري رو انجام بدم؟ چطوري از ترجمه يه تيم ديگه استافاده كنم؟(لينك يا توضيح) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام جدیدترین نسخه قعلی (1.5.22) برای جوملا 1.5 رو از سایت مامبولرن یا جومفا(جومفا فعلا بسته هست) دریافت کنید / نسخه کاملشو/ و بروی جوملا فعلی ایکسترک کنید و دایرکتوری اینیستا رو پاک کنید . /تمام. جوملا فعلی رو پاک نکنید ها ! یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
azarmehr 18 ارسال شده در فروردین 90 قرررررررررررربونت برم دادا. مشكل حل شد. به رقم زحمات شما در جومينا و كمك به همه از جمله بنده حقير (1سپاس و +1 اعتبار به شما هديه دادم) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر