bbehnam 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام به همه اساتیدببخشید من آماتور هستم و سوال زیاد میپرسم ...بسته quickstart رو دارم .. از طریق لوکال هاست در WampServer نتونستم بسته رو نصب کنم .. از طریق c panel هم تو مسیر public_html/templates/templates یه فولدر به اسم قالبم ساختم . فایل زیپ رو آپلود و اکسترکت کردم همونجا .. ولی قالب نصب نشد ..دوستان و اساتید یا کانفیگ کردن WampServer رو بهم یاد بدید ( تو همون مرحله اولش پر ارور قرمز رنگ هست) یا بگید که تو c panel چطوری بسته کویک استارت رو نصب کنم .خیلی خیلی ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزيز قالب مورد نظر رو بصورت يك افزونه نصب كنيد. 1 واکنش ها : bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 بسته نصب آسان یا quickstart رو به صورت زیر نصب کنید در لوکال : به مسیر C:\xampp\htdocs بروید و یک پوشه به اسم دلخواه فرضا joomla بسازید و بسته رو در اون اکسترکت کنید سپس در مرورگرتون تایپ کنید localhost/joomla و مراحل نصب رو به ترتیب پیش بروید لازم به ذکر است که joomla نام پوشه ای است که در اون نصب میکنید در سی پنل: به مسیر فایل ها بروید و بدون ساخت هیچ گونه پوشه ای بسته رو آپلود و اکسترکت کنید سپس آدرس سایت خودتون رو در مرورگر وارد کنید و مراحل نصب رو پیش بروید موفق باشید 1 واکنش ها : bbehnam نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آخه ارور ميده نميدونم چرا زمپ اينطور شده بسته 2.5.24 با 3.5.1 با 1.7 هيچ فرقي نداره توش ارور ميده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 برای نصب جوملا 1.7 به بالا فکر میکنم نسخه زمپ 1.7.7 خیلی مناسب باشه چون من همیشه از همین نسخه استفاده میکنم و هیچ گونه مشکلی ندارم ومپ سرور هم فکر میکنم نسخه 2.0 سازگار ترین نسخه با جوملا 2.5 باشه البته جناب صفرعلی آموزش سازگار سازی تمامی نسخه های ومپ با جوملا رو تهیه کردند http://forum.joomina.ir/topic/19482-%D9%87%D8%AF%DB%8C%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B2%D8%B4%D9%85%D9%86%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D9%88%D8%B3%D8%AA%D8%AF%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D9%88%D9%85%D9%84%D8%A7-%D9%88-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D9%80%D9%80%D9%80/ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
paymanhamid 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام به همه اساتیدببخشید من آماتور هستم و سوال زیاد میپرسم ... بسته quickstart رو دارم .. از طریق لوکال هاست در WampServer نتونستم بسته رو نصب کنم .. از طریق c panel هم تو مسیر public_html/templates/templates یه فولدر به اسم قالبم ساختم . فایل زیپ رو آپلود و اکسترکت کردم همونجا .. ولی قالب نصب نشد .. دوستان و اساتید یا کانفیگ کردن WampServer رو بهم یاد بدید ( تو همون مرحله اولش پر ارور قرمز رنگ هست) یا بگید که تو c panel چطوری بسته کویک استارت رو نصب کنم . خیلی خیلی ممنون تو سی پنل برو به wwwroot مطمئن شو چیزی داخلش نباشه...حالا فایل زیپ رو آپلود کن و بعد آنزیپش کن..... خوب حالا در صفحه مرور گر اسم سایتتو بزن و اینتر کن تا شروع به نصب کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزيز لطفا به تاريخ ارسال پست دقت كنيد مشكل ومپ حل شده تاپيك قديمي رو بالا نياريد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر