zagros 1 ارسال شده در شهریور 93 با سلام rss سایت من در موزیلا کاملا درسته ولی در کروم به صورت کدهای html نمایش داده می شود لطفا راهنمایی کنید (joomla 2.5) با سپاس فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از كروم آخرين نسخه استفاده كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در شهریور 93 از كروم آخرين نسخه استفاده كنيد مرسی که جواب دادین، ورژن 38.2 کروم را نصب کردم ولی هنور به همون شکل قبلیه (کد html) دوستان کمک کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در شهریور 93 نمایش آر اس اس تمامی سایت هایی که نصب می کنم - در کروم - به همین صورته که شما میگید من از فیدبرنر گوگل استفاده می کنم که علاوه بر نمایش درست در کروم مزیت های زیادی هم داره در واقع آر اس اس سایت رو به فیدبرنر متصل می کنم لینک آر اس اس سایت جوملایی من http://feeds.551.ir/fa/rss 1 واکنش ها : zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در شهریور 93 نمایش آر اس اس تمامی سایت هایی که نصب می کنم - در کروم - به همین صورته که شما میگید من از فیدبرنر گوگل استفاده می کنم که علاوه بر نمایش درست در کروم مزیت های زیادی هم داره در واقع آر اس اس سایت رو به فیدبرنر متصل می کنم لینک آر اس اس سایت جوملایی من http://feeds.551.ir/fa/rss سلام مرسی از راهنمایی شما. من این اتصالو برقرار کردم، ولی صفحهای که ساختم فیلترهستش، به همین دلیل داخل هاست یه cname اضافه کردم، امیدوارم رفع قیلطر بشه. برای رفع قیلطر پیشنهاد دیگری ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام مرسی از راهنمایی شما. من این اتصالو برقرار کردم، ولی صفحهای که ساختم قیلطر هستش، به همین دلیل داخل هاست یه cname اضافه کردم، امیدوارم رفع قیلطر بشه. برای رفع قیلطر پیشنهاد دیگری ندارید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zagros 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام مرسی از راهنمایی شما. من این اتصالو برقرار کردم، ولی صفحهای که ساختم قیلطر هستش، به همین دلیل داخل هاست یه cname اضافه کردم، امیدوارم رفع قیلطر بشه. برای رفع قیلطر پیشنهاد دیگری ندارید؟ ببخشید رفع قیلطر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
40sec 28 ارسال شده در شهریور 93 کلا استفاده از فیدبرنر به صورت دیفالت این مشکل رو داره و به قول شما قیلطر هست اما در لینک زیر که احتمالا خود شما از اون طریق انجام دادید باعث میشه لینک پیشفرض روی دومین شما تنظیم بشه و از قیلطر شدن در بیاد feedburner.google.com/fb/a/mybrand نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 93 کلا استفاده از فیدبرنر به صورت دیفالت این مشکل رو داره و به قول شما قیلطر هست اما در لینک زیر که احتمالا خود شما از اون طریق انجام دادید باعث میشه لینک پیشفرض روی دومین شما تنظیم بشه و از قیلطر شدن در بیاد feedburner.google.com/fb/a/mybrand با سلام خیلی از دوستان با استفاده از فید برنر که بسیار هم خوب هست مشکل دارند لطفا در صورتی که وقت داشتید یک آموزش تهیه نمایید که من در سایت جومینا هم منتشر کنم و همه هم دعاتون کنند با تشکر 2 واکنش ها : 40sec و zagros نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر