ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت تمامی دوستان خوبم دوستان من روی سایتم از سیستم پرداخت جامع جومینا استفاده کردم اما یک مشکل خیلی بزرگ باهاش دارم در همین انجمن دیدم که در بخش مجزایی درباره ی این افزونه صحبت میکنن و تمام پست ها رو خوندم اما مشکل من همچنان پابرجاست وقتی از این افزونه استفاده میکنم به خوبی من رو به بانک ملت میبره اما مشکل اینجاست که وقتی می خواد برگرده به سایت با یک صفحه ی ارور روبرو میشم که تصویرشون رو ضمیمه این پست کردم با بخش پشتیبانی هاست صحبت کردم میگن که curl برای شما فعاله با به پرداخت هم صحبت کردم میگه مشکل از ما نیست نسخه ی جوملای من 2.5.11 و از نسخه ی به روز شده این افزونه که برای سرور های خارج تهیه شده بود استفاده کردم که از سایت جومینا دانلود کردم از دوستان خوبم خواهشمندم که بنده رو راهنمایی کنن با تشکر bank.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 به پشتیبانی سایت بگین احتمالا مربوط به اونا میشه همچنین از تنظیمات کلی نمیش پیغام خطا رو روی هیچکدام بگذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر