mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با سلام کامپوننتی می خوام که کاربر از طریق آن بتواند در دسته بندی های مختلف عکس آپلود کنه؟ اگر امکان دارد معرفی نمایید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 شما ميتونيد توي قسمت موضوعات يه دسته بندي عكس ها ايجاد كنيد بعد زير مجموعه دسته بندي عكس ها نوع عكس ها رو مشخص كنيد و كاربرانتون توي اون دسته بندي عكس ارسال كنند. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 شما ميتونيد توي قسمت موضوعات يه دسته بندي عكس ها ايجاد كنيد بعد زير مجموعه دسته بندي عكس ها نوع عكس ها رو مشخص كنيد و كاربرانتون توي اون دسته بندي عكس ارسال كنند. میشه بیشتر راهنمایی کنید؟ از کدوم قسمت ها ؟ چطوری عکس آپلود کنند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما نتیجه این عکس ها چه خواهد شد ؟ در سایت نمایش خواهد داد ؟ یا فقط جنبه اپلود و دخیره دارد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما نتیجه این عکس ها چه خواهد شد ؟ در سایت نمایش خواهد داد ؟ یا فقط جنبه اپلود و دخیره دارد ؟ با سلام کاربر عکس را آپلود می کنه و عکس در یک اسلایدر به نمایش در خواهد آمد. من می خوام کاربر بر اساس دسته بندی امکان آپلود عکس داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اونجوري سخت ميشه نظر من اين بود كه كاربراتون مطلب ارسال كنند و داخل اون مطلب عكس باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 اونجوري سخت ميشه نظر من اين بود كه كاربراتون مطلب ارسال كنند و داخل اون مطلب عكس باشه اگر کاربر بخواد مطلب ارسال کنه چطور میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 مطلب ارسال میکنه تو سایت که داخل اون مطلب عکس وجود داره البته یکار بهتر هم میشه کرد اونم به کد نویسی احتیاج داره البته ولی می تونید آپلود سنتر کلیجا رو نصب کنید و پوشه آپلود رو برابر با پوشه اسلاید شو کنید. 1 واکنش ها : mohsen kian نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر