akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 سلام من قبلا کی 2 جومینا رو نصب کردم چند روز قبل اشتباهی کی 2 سایت سی ام اف را نصب کردم حالا هر کاری میکنم و کی 2 جومینا رو نصب میکنم مطالب کی 2 باز نمیشود برای سایت های دیگر را هم نصب میکنم همین اتفاق میافتد و فقط باید پلاگین کی 2 اس ام اف را نصب کنم که با اون مشکل دارم و تگ ها بهم ریخته است چکار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در شهریور 93 سلام اگر الان در پایگاه داده مطالب کی 2 رو دارید ازش بک آپ بگیرید (از جداول کی 2) و کی 2 رو کامل حذف کنید، هم از مدیریت جوملا هم از طریق phpmyadmin وقتی نسخه های کی 2 رو حذف کردید نسخه ای که میخوایید رو دوباره نصب کنید و جداول بک آپ رو برگردونید 1 واکنش ها : akhani نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 مشکلم حل نشد com_k2/views/item/view.html.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
akhani 5 ارسال شده در شهریور 93 Warning: require_once() [function.require-once]: Unable to access /home3/irmarjac/public_html/components/com_mailto/helpers/mailto.php in /home3/irmarjac/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 244 Warning: require_once(/home3/irmarjac/public_html/components/com_mailto/helpers/mailto.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home3/irmarjac/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 244 Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/home3/irmarjac/public_html/components/com_mailto/helpers/mailto.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home3/irmarjac/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 244 موقع نمایش روی هر مطلب کلیک کنم این ارور میاد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر