Mohammad-tashi 11 ارسال شده در شهریور 93 باسلام بنده یه سایتی دارم که در منو بالای اون یک گزینه دارم به نام روش درمانی که لیست موضوعاتی به همین نام رو نشون میده و دوتا زیرمنو جسمی و غیر جسمی داره ه اونا هم زیرمجموعه هایی به همین نام رو باید بیاره جسمی که نصفه میاد غیر جسمی هم کلا نماید مشکل از چی میتونه باشه؟ ببینید یه منو دیگه ساختم که دقیقا منو و زیرمنو های روش های درمانی رو برام بیاره .درختیه سمت راست .اونجا کامل هست اما از منو بالا کامل نمیاد دمو: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر در بخش ویرایش منو "گزینه های مجموعه " برای هر یک از منوها این تنظیم تعریف شده است که وقتی مجموعه ایی از مطالب خالی باشدبه طور کل مطالبی در آن مجموعه ذخیره نشده باشد در موقع نمایش دادن از آنها استفاده نکند اگر میخواهید این بخش را به طور تنظیم کنید که همیشه و د رهمه حالت مجموعه خالی و پر را نمایش دهید در بخش مدیریت مطالب رفته و گزینه تنظیمات را کلیک کنید در صفحه جدید دنیال تب لیست مجموعه باشید و در صفحه مورد نظر گزینه ها و تنظیمات مختلف را به دلخواه ذخیره نمایید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Mohammad-tashi 11 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر در بخش ویرایش منو "گزینه های مجموعه " برای هر یک از منوها این تنظیم تعریف شده است که وقتی مجموعه ایی از مطالب خالی باشدبه طور کل مطالبی در آن مجموعه ذخیره نشده باشد در موقع نمایش دادن از آنها استفاده نکند اگر میخواهید این بخش را به طور تنظیم کنید که همیشه و د رهمه حالت مجموعه خالی و پر را نمایش دهید در بخش مدیریت مطالب رفته و گزینه تنظیمات را کلیک کنید در صفحه جدید دنیال تب لیست مجموعه باشید و در صفحه مورد نظر گزینه ها و تنظیمات مختلف را به دلخواه ذخیره نمایید موفق باشید اینکارو کردم کلا هیچی رو نشون نمیده http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14091177611.png http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14091177622.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در شهریور 93 وقت بخیر در دمویی که خودتان گذاشتید که مشکل برطرف شده است ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر