asadpur 22 ارسال شده در شهریور 93 سلام اساتید محترم من میخواستم کد نماد الکترونیکی رو سایتم بزازم . هر روشی که تو اینرنت بود رفتم .( از آموزشهای خود سایت ای نماد تــــا آموزشهای انجمن ها ) ولی باز موفق نشدم . نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید کار خیلی فوری هستش پیشاپیش تشکر میکنم از اساتید محترم آدرس سایت شرکت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سلام اساتید محترم من میخواستم کد نماد الکترونیکی رو سایتم بزازم . هر روشی که تو اینرنت بود رفتم .( از آموزشهای خود سایت ای نماد تــــا آموزشهای انجمن ها ) ولی باز موفق نشدم . نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم راهنماییم کنید کار خیلی فوری هستش پیشاپیش تشکر میکنم از اساتید محترم آدرس سایت شرکت کاری نداره که اول باید ثبت نام کنید تو سایت بعد مشخصات رو تکمیل کنید و یک یوزر پس بدید برای تست درگاه همین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام کد نماد اینگونه بزاریک تبلیغ بسازبجای عکس گذینه دوم بزن کد بزاربعد درماژول ها ماژول تبلیغ بساز ودریک موقعیت منتشر کن متوجه باش تا اونا تایید نکنند کادرخالیه فکرکنم دراکسپلوررکادرابتونی ببینی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
asadpur 22 ارسال شده در شهریور 93 این مسیرهای که شما میگید من رفتم ولی باز به نتیجه نرسیدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در شهریور 93 سلام یعنی چه که به نتیجه نرسیدم توضیح بدین واین بدونید کادرسفید ایجاد میشه وداخل ان چیزی نیست تا اونا جایگاه نمادتون راتایید کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر