ice man 4 ارسال شده در شهریور 93 با سلام خدمت دوستان بنده کلید عمومی و خصوصی رو از گوگل گرفتم و وارد پلاگین کردم و فعالش نمودم. توی تنظیمات سایت و کاربران کدکپچا رو فعال کردم اما کد کپچا نمایش داده نمیشه؟ بنده تاپیک های دیگه رو خوندم اما مشکلم حل نشد. من از rsfirewall استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم از همه ی دوستان خوبم 1 واکنش ها : پگاه نوروزی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
پگاه نوروزی 0 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان بنده کلید عمومی و خصوصی رو از گوگل گرفتم و وارد پلاگین کردم و فعالش نمودم. توی تنظیمات سایت و کاربران کدکپچا رو فعال کردم اما کد کپچا نمایش داده نمیشه؟ بنده تاپیک های دیگه رو خوندم اما مشکلم حل نشد. من از rsfirewall استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم از همه ی دوس منم دقیقا همین مشکلو دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
MRDindar 481 ارسال شده در مرداد 94 با سلام خدمت دوستان بنده کلید عمومی و خصوصی رو از گوگل گرفتم و وارد پلاگین کردم و فعالش نمودم. توی تنظیمات سایت و کاربران کدکپچا رو فعال کردم اما کد کپچا نمایش داده نمیشه؟ بنده تاپیک های دیگه رو خوندم اما مشکلم حل نشد. من از rsfirewall استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید. ممنونم از همه ی دوستان خوبم نسخه جوملاتون رو اگر 2.5 هست به 2.5.28 و اگر 3 هست به 3.3.6 ارتقا بدین ببینید مشکل پا برجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر