f_pirooz_t 0 ارسال شده در شهریور 93 با سلام، من قالب هایی از سایت جومینا دانلود کرده ام، اما به هر طریقی که میخواهم نصب کنم، پیغام "ناتوان در یافتن بسته نصبی" را به من می دهد. لطفا مراحل دقیق نصب را به بنده می گویید؟ چه فایلهایی از فایل اکسترکت شده را باید نصب کنم؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 93 با سلام، من قالب هایی از سایت جومینا دانلود کرده ام، اما به هر طریقی که میخواهم نصب کنم، پیغام "ناتوان در یافتن بسته نصبی" را به من می دهد. لطفا مراحل دقیق نصب را به بنده می گویید؟ چه فایلهایی از فایل اکسترکت شده را باید نصب کنم؟ با تشکر دوست عزیز فایلی رو که دانلود کردی با رمزی که دراختیارت گذاشته شده از حالت فشرده دربیار توش یه فایل زیپ هست با پسوند تمپلات اونو از طریق مدیریت افزونه ها نصب کن/یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیز فایلی رو که دانلود کردی با رمزی که دراختیارت گذاشته شده از حالت فشرده دربیار توش یه فایل زیپ هست با پسوند تمپلات اونو از طریق مدیریت افزونه ها نصب کن/یاحق البته دقت کن قالبی رو که دانلود کردی مال جوملا 2.5 باشه خیلی از قالب های جومینا مال جوملا یک ونیمه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از فايلي كه از جومينا دانلود مي كني دو تا پوشه داره يكي template و يكي image پوشه template رو باز كن و اونو اكستركت كن و نصب كن به نسخه قالب دقت كن همين. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 پیشنهاد میشه کتاب جوملا 2.5 رو از جومینا دانلود کرده و اون رو مطالعه کنید یا در کلاس های شهر تهران جومینا شرکت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_pirooz_t 0 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیز فایلی رو که دانلود کردی با رمزی که دراختیارت گذاشته شده از حالت فشرده دربیار توش یه فایل زیپ هست با پسوند تمپلات اونو از طریق مدیریت افزونه ها نصب کن/یاحق با سلام، من دقیقا همینکاری که شما میگویید را انجام می دهم، اما یا همان پیغام "ناتوان در یافتن بسته نصبی " را می دهد و یا میگوید فایل xml یافت نشد. از سایت هم قالب های مربوط به جوملا 2.5 را دانلود کرده ام. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
f_pirooz_t 0 ارسال شده در شهریور 93 از فايلي كه از جومينا دانلود مي كني دو تا پوشه داره يكي template و يكي image پوشه template رو باز كن و اونو اكستركت كن و نصب كن به نسخه قالب دقت كن همين. پوشه template را باز میکنم و یک فایل زیپ دیگر وجود دارد. همان را که نصب میکنم، پیغام "ناتوان در یافتن بسته نصبی" یا فایل xml پیدا نشد را می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درودبر شما دوباره همان فایل را باز کنید ببینید درونش فایل زیپ دیگری قرار تداشته باشد این مورد هم برسی کنید که قالب با نسخه جوملای شما همخوانی داشته باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اصلا همان فایلی که نصب میکنید باز کنید ببینید فایل xml داخلش وجود دارد یا نه فایلی با پسوند xml نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر