ali_85 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) با سلام مثل عکس زیر می خواهم در دو طرف قالب عکس قرار بدم این هم کد بادی قالب من هست چطور باید تغییر بدم که مثلا دو تا عکس در دو گوشه و وسط قالب باشه یعنی بالا نره و تکرار هم نشه body{ background-color:#8ebbd8; font-family: Tahoma, Arial, "Times New Roman"; font-size: 12px!important; font-weight: normal; color: #003478; text-decoration: none; text-align:right; direction:rtl; line-height:1.7em; background-image: url(../images/bg0.jpg); background-repeat: repeat-x; background-position: center top; } ویرایش شده شهریور 93 توسط ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 با سلام مثل عکس زیر می خواهم در دو طرف قالب عکس قرار بدم این هم کد بادی قالب من هست چطور باید تغییر بدم که مثلا دو تا عکس در دو گوشه و وسط قالب باشه یعنی بالا نره و تکرار هم نشه body{ background-color:#8ebbd8; font-family: Tahoma, Arial, "Times New Roman"; font-size: 12px!important; font-weight: normal; color: #003478; text-decoration: none; text-align:right; direction:rtl; line-height:1.7em; background-image: url(../images/bg0.jpg); background-repeat: repeat-x; background-position: center top; } آدرس سايت رو بديد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در شهریور 93 آدرس سايت رو بديد http://intermilano.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در شهریور 93 ببینید می خواهم مثل این سایت بشه http://www.fcinternews.it/ در دو طرف جای خالی عکس هست و لی در کل قالب نیست اگر ممکن هست راهنمایی کنید چگونه عکس بگذارم و کد ها را قرار بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 یکمی وقتم کمه متاسفانه و همچنین تو css مسلط نیستم امیدوارم دوستان کمکتون کنن چون واقعا مشکله نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در شهریور 93 دوستان بالاخره قرار دادم ولی یک مشکلی ایجاد شد وقتی عکس بک گراند را قرار میدم عکس زیر که در قسمت هدر و فوتر به صورت تکرار قرار دارد دیگر لود نمیشود و قالب زشت می شود حتی عکس بک گراند را در وسط قالب هم قرار می دهم این اتفاق می افتد چی باید کنم تا این عکس زیر هدر و فوتر غیب نشود فکر کنم زمانی که بک گراند را روی عکس قرار می دهم خود به خود روی این عکس قرار می گیرد حتی اگر فقط بک گراند در گوشه باشه کجای قالب را باید تغییر بدم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر