sahraie 2 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من یکی سایت خبری دارم که چند روزی است خبلی دیر می یاد بالا لطفا کمکم کنید و بگید باید چیکار کنم http://www.nasimedehloran.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 جديدا چه افزونه اي نصب كرديد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) جديدا چه افزونه اي نصب كرديد؟ چیزی نصب ننموده ام... با مدیریت هاستم هم تماس گرفتم و گفت اشکال در هاست نیست و باید بایک برنامه نویس مشورت کنم.. لطفا کمک کنید ویرایش شده شهریور 93 توسط sahraie نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در شهریور 93 کسی نمیتونه به من کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در شهریور 93 دوستان مهندس من به شدت نیاز به کمک دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 اين رو بخونيد: http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D8%A7%D9%81%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D8%B4-%D8%B3%D8%B1%D8%B9%D8%AA-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA-%DA%A9%D9%86%D8%AA%D8%B1%D9%84-mootools.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در شهریور 93 پلاگین mootools را خیلی وقت پیش نصب کردم. مشکل من این دو روزه که به وجود آمده است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 gzip رو فعال كنيد از تنظيمات كلي نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در شهریور 93 gzip رو فعال كنيد از تنظيمات كلي gzip فعال است مشکل فقط در صفحه اصلی است مابقی صفحات خیلی زود بالا می آیند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sahraie 2 ارسال شده در شهریور 93 دوستان کسی در این زمینه اطلاعات ندارد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما دوست عزیز لطفا اسپم نکنید. برای دریافت پاسخ صبور باشید زیرا از این راه هیچ گاه به جواب نمی رسید از جوملا تون یک بک آپ بگیرید و در لوکال نصب کنید سپس در انجا ببینید مشکلی دارید یا خیر با آکیبا هم می تونید بک آپ تون رو بگیرید 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ماژول هایی که روی فقط صفحه اصلی تنظیم اند رو غیر فعال کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر