ma3030 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام من اکثر سایت هایی که میسازم با قالب آماده سرعت لودشون پایینه یکیش اینه که فونت هارو میخواد از گوگل فونت بخونه.و تنطیماتی توی قالب نیست که اینکارو نکنه.چجوری می تونم کاری کنم این اتفاق نیوفنه؟ سوال بعدیم اینکه موقع بالا اومدن سایت سعی میکنه ازین سایتا jsl.infostatsvc.com و telemetry.publikeco00.publikeco.com و interyield.jmp9.com هم استفاده کنه.چجوری میشه ازین کار جلو گیری کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 لینک یکی از سایت ها رو بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 در ضمن عنوان مناسب انتخاب کنید ویرایش شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) لینک یکیشون اینه البته فعلا دمو هستشممنون میشم راهنمایی کنید. www.abrekala.ir/tavacol ویرایش شده شهریور 93 توسط ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سرعتش خوبه كه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در شهریور 93 با نت پر سرعت خوبه اما با نت عادی پایینه.تا میاد لود بشه اون پایین مینویسه میخواد یه تعدادی سایت هم بخونه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 نه من 52 كيلوبايت دانلود هستم 1 واکنش ها : ma3030 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ma3030 1 ارسال شده در شهریور 93 پس احتمالا نت من مشکل داره.بازم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 از سيستم هاي ديگه هم تست كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 93 پس احتمالا نت من مشکل داره.بازم ممنونم منم چک کردم 30 ثانیه طول کشید تا سایت بیاد بالا بدک نیست ولی خوب هم نیست شما اگه اون عکسی رو که تو بکگراند سایتت گذاشتی برداری کش جوملا رو هم فعال کنی فکر کنم 30 ثانیه به 15 ثانیه برسه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر