mrshir 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام به تمامی اساتید محترم بنده هر چقدر گشتم که یک ماژولی پیدا کنم که خود کاربر از داخل سایت خودش را غیر فعال کند چنین چیزی نبوده اما قابل ذکر می باشد پلاگینی بود جهت حذف کلی نام کاربری که به دلایل امنیتی مناسب نمی باشد اما اگر ماژولی را شما دیده اید که کاربر از خود سایت اقدام به غیر فعال کردن نام کاربری کند اعلام فرماید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrshir 0 ارسال شده در شهریور 93 سلام به تمامی اساتید محترم بنده هر چقدر گشتم که یک ماژولی پیدا کنم که خود کاربر از داخل سایت خودش را غیر فعال کند چنین چیزی نبوده اما قابل ذکر می باشد پلاگینی بود جهت حذف کلی نام کاربری که به دلایل امنیتی مناسب نمی باشد اما اگر ماژولی را شما دیده اید که کاربر از خود سایت اقدام به غیر فعال کردن نام کاربری کند اعلام فرماید با تشکر دوستان و اساتید راهنمایی بفرماید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود بر شما دوست عزیز حتما ماژولی دیده نشده که دوستان راهنمایی کنند. زیرا خیلی غیر منطقی هست کاربر خودش رو غیر فعال کنه بنده اولین بار هست همچین درخواستی دیدم. خب حتما خودش را غیر فعال کند می تواند فعال هم کند درسته ؟ اگر بلی که خیلی غیر منطقی هست زیرا اگر مدیر ان را غیر فعال کند مجدد خودش خودش را ازاد می سازد اگر هم نه فکر کنم باید یک پلاگین یا ماژول کوچولو نوشته بشه که کاربر خودش رو غیر فعال کنه بنده تا به حال همچین افزونه ای ندیدم 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) به نظرم اصلا نیازی به همچین کاری نیست که کاربر خودشو غیر فعال کنه مگر این که جامعه مجازی ساخته باشید و بخواد پروفایلشو غیر فعال کنه تا کسی نبینه که اونم به احتمال زیاد براش موجوده میتونم بپرسم دقیقا یه همچین کاری رو برای چه سایتی میخواهید؟؟ ویرایش شده شهریور 93 توسط مهدی منتظری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر