mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان بخصوص آقای قاسمی دنبال افزونه های استفاده شده در تصویر زیر هسستم. اگر امکان دارد کمکم کنید. -چطور برای منوی کنار آیکون قرار داده و از چه منویی استفاده می کنه؟ - برای نمایش تصاویر لینک دار با CSS از چه ماژولی استفاده می کند؟ با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با سلام و خسته نباشید خدمت تمام دوستان بخصوص آقای قاسمی دنبال افزونه های استفاده شده در تصویر زیر هسستم. اگر امکان دارد کمکم کنید. -چطور برای منوی کنار آیکون قرار داده و از چه منویی استفاده می کنه؟ - برای نمایش تصاویر لینک دار با CSS از چه ماژولی استفاده می کند؟ با تشکر ببخشید فایل آپلود نمیشه این آدرس سایت http://joomla360.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
scmorfi 0 ارسال شده در شهریور 93 این قابلیت تو خود جوملا هست تو مدیریت منو قسمت لینک ها ایکن مورد نظر رو قرار بدید برای استفاده از امکانات بیشتر هم من توصیه می کنم از مگا منو استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 این قابلیت تو خود جوملا هست تو مدیریت منو قسمت لینک ها ایکن مورد نظر رو قرار بدید برای استفاده از امکانات بیشتر هم من توصیه می کنم از مگا منو استفاده کنید. با تشکر برای قسمت وسط صفحه که در تبلیغات هست و با به صفحه دیگری لینک داره چی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 با تشکر برای قسمت وسط صفحه که در تبلیغات هست و با به صفحه دیگری لینک داره چی؟ لطفا یکی پاسخ بده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر