poroje 1 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من بسته نصبی ja decor روا دانلود کردم و نصب کردم روی پنل دایرکت ادمین هم همه تنظیملت رو انجام دادم اما سایت بالا نمیاد هیچ پیغامی هم نمیده میتونین راهنماییم کنین مشکلش چیه؟؟ ممنون میشم WWW.irbazar.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 93 با سلام من بسته نصبی ja decor روا دانلود کردم و نصب کردم روی پنل دایرکت ادمین هم همه تنظیملت رو انجام دادم اما سایت بالا نمیاد هیچ پیغامی هم نمیده میتونین راهنماییم کنین مشکلش چیه؟؟ ممنون میشم WWW.irbazar.ir ازمدیریت جوملا گزارش خطا رو روی حداکثر بزار ببینیم چه اروری میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در شهریور 93 ازمدیریت جوملا گزارش خطا رو روی حداکثر بزار ببینیم چه اروری میده آخه آدرس مدیریتشو هم که میزنم باز یه صفحه سفید میاره! در حالی که روی لوکال به راحتی اجرا میشه ممکنه مشکل از فایل کانفیگ باشه یا هاست و پنل دایرکت ادمین؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) تو فایل configuration.php کدزیر رو پیدا کنید: public $error_reporting = 'none'; کد زیر رو جایگزین کنید: public $error_reporting = 'maximum'; ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
poroje 1 ارسال شده در شهریور 93 تو فایل configuration.php کدزیر رو پیدا کنید: public $error_reporting = 'none'; کد زیر رو جایگزین کنید: public $error_reporting = 'maximum'; این پیغام خطا رو داد Warning: require_once(Cache/Lite.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/iranianbaz/domains/irbazar.ir/public_html/libraries/joomla/cache/storage/cachelite.php on line 75 Fatal error: require_once(): Failed opening required 'Cache/Lite.php' (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/iranianbaz/domains/irbazar.ir/public_html/libraries/joomla/cache/storage/cachelite.php on line 75 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر