milititi 1 ارسال شده در شهریور 93 سلام میگن این انجمن rsform pro لینک دانلودش رو گذاشته کسی میتونه راهنماییم کنه گشتم نتونستم پیدا کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rsform-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html 1 واکنش ها : milititi نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rsform-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html پس لینک دانلودش کو؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 (ویرایش شده) اینجا:http://www.jmdownload.ir/download.php?imgf=14169916271.PNG ویرایش شده آذر 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
milititi 1 ارسال شده در شهریور 93 http://www.joomina.ir/joomla-farsi-extensions/joomla-farsi-extension-site-facility/all-free/%D9%81%D8%B1%D9%85-%D8%B3%D8%A7%D8%B2-rsform-%D8%AC%D9%88%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%A7.html من 3 تا فرم دارم..که کاربر فقط مجاز به ثبت نام در یکی از اونها هست... شرط یونیک بودن هم روی کد ملی هست..چطور میتونم کاری کنم که کاربر بعد از ثبت نام در یکی نتونه در مابقی ثبت نام کنه( یعنی کد ملی کاربر توی مابقی چک بشه اگه بود پیغام مخصوص بده)؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 من 3 تا فرم دارم..که کاربر فقط مجاز به ثبت نام در یکی از اونها هست... شرط یونیک بودن هم روی کد ملی هست..چطور میتونم کاری کنم که کاربر بعد از ثبت نام در یکی نتونه در مابقی ثبت نام کنه( یعنی کد ملی کاربر توی مابقی چک بشه اگه بود پیغام مخصوص بده)؟؟؟ کسی آموزشی درباره rsform داره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 این یکم سخت میشه ولی میشه انجام داد متاسفانه فعلا وقت ندارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در شهریور 93 من نصب کردم این پیغام میاد هشدارJInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد خطاJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 93 من نصب کردم این پیغام میاد هشدارJInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد خطاJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد این خطا از 2 جا ممکنه اتفاق بیوفته 1- فایل پوشه در پوشه باشه - از حالت زیپ خارج کنید و در داخل پوشه اصلی دوباره زیپ کنید و نصب کنید 2- تنظیمات امنیتی هاست مشکل داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 این خطا از 2 جا ممکنه اتفاق بیوفته 1- فایل پوشه در پوشه باشه - از حالت زیپ خارج کنید و در داخل پوشه اصلی دوباره زیپ کنید و نصب کنید 2- تنظیمات امنیتی هاست مشکل داشته باشه زمانی که در فرمم از Drop Down استفاده می کنم آیتم های من را بصورت لیست باکس نمایش می دهد آیا تنظیمات خاصی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
moslem25 4 ارسال شده در شهریور 93 من نصب کردم این پیغام میاد هشدارJInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد خطاJInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد حل شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 زمانی که در فرمم از Drop Down استفاده می کنم آیتم های من را بصورت لیست باکس نمایش می دهد آیا تنظیمات خاصی دارد لطفا راهنمایی بفرمایید ميخوايد چه اتفاقي بيوفته DropDown همون listbox هست ديگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در شهریور 93 ميخوايد چه اتفاقي بيوفته DropDown همون listbox هست ديگه می خوام بصورت combo box باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 ميشه ليست گزينه هايي كه داريد رو بخونيد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hadirayaneh 34 ارسال شده در شهریور 93 پیام خصوصی بدید لینک نسخه اصلیش را براتون میفرستم با کلیه امکانات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیز لطفا ضمیمه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر