sam2008 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام وقت بخیر دوستان من این افزونه رو فعال کردم و مرچنت کد رو هم دادم اما وقتی روی ماژول پرداخت سریع میزنم مبلغ رو به صفحه مشخصات تکمیلی میره و بعد از کامل کردن وفتی روی پرداخت کلیک میکنم به زرین پال نمیره و صفحه جستجوی سایت رو باز می کنه. مشکل چیه بنظرتون.ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sam2008 1 ارسال شده در شهریور 93 چرا کسی جواب نمیده !؟ هر بار من پیام دادم کسی جواب نداد. یا پست و حذف کردند.عجبا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 دوست عزیز اگر دیدید کسی جواب نداد و تاپیکتون از 15 پست صفحه اول خارج شده برای بالا آوردن تاپیک یک پاسخ با متن up ایجاد کنید در ضمن کمی هم صبر کنید مطمئن باشید در این انجمن اگر کسی راه حل برای مشکلات داشته با شد دریغ نخواهد کرد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sam2008 1 ارسال شده در شهریور 93 up نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sam2008 1 ارسال شده در شهریور 93 up نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
m4mali 478 ارسال شده در شهریور 93 up درود بر شما خواهشمندم نشانی وبگاه خودتان را پیوند دهید . تا بررسی کنیم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر