marjan0111 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان... من میخوام تووبسایتم یه منوی جدید ایجادکنم به نام نمونه کارهاکه توش نمونه کارموبذارم به این صورت که یه عکس باشه که لینک بشه به وبسایت موردنظر و علاوه براین وقتی موس روی عکسی که لینک شده بره آدرس لینک نمایش داده بشه... من چطورمیتونم این کارو انجام بدم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 سلام دوستان... من میخوام تووبسایتم یه منوی جدید ایجادکنم به نام نمونه کارهاکه توش نمونه کارموبذارم به این صورت که یه عکس باشه که لینک بشه به وبسایت موردنظر و علاوه براین وقتی موس روی عکسی که لینک شده بره آدرس لینک نمایش داده بشه... من چطورمیتونم این کارو انجام بدم؟؟؟ تو يه مطلب اينكارو انجام بديد منورو لينك بديد بهش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clik8000 102 ارسال شده در شهریور 93 میتونید یه ماژول دستی html ایجاد کنید بعد عکساتونو توش قرار بدید و لینک بهش بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
marjan0111 1 ارسال شده در شهریور 93 تو يه مطلب اينكارو انجام بديد منورو لينك بديد بهش توقسمت مطالب یه جا هست مطلبومی نویسیم ولی چطور مطلبو لینک دار کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در شهریور 93 توقسمت مطالب یه جا هست مطلبومی نویسیم ولی چطور مطلبو لینک دار کنم؟ 1 واکنش ها : رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر