mrt1369 2 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من با جوملا یه سایت دو زبانه دارم هاستمم سی پنله می خوام ببینم از طریق جوملا یا از هاست روشی هست که کاربران سایت با توجه به ip که دارند به صفحه زبان مورد نظر لینک بشن یعنی وقتی کسی ادرس صفحه اصلی سایت رو میزنه اگه با ip ایران بود بره به صفحه فارسی و اگر خارج ایران بود بره به صفحه انگلیسی بره ایا همچین کاری میشه کرد ؟؟ مشابه این رو توی سایت fifia دیدم که با ای پی هر کشوری بری اخبار و نتایج مربوط به اون کشور رو نشون میداد با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من با جوملا یه سایت دو زبانه دارم هاستمم سی پنله می خوام ببینم از طریق جوملا یا از هاست روشی هست که کاربران سایت با توجه به ip که دارند به صفحه زبان مورد نظر لینک بشن یعنی وقتی کسی ادرس صفحه اصلی سایت رو میزنه اگه با ip ایران بود بره به صفحه فارسی و اگر خارج ایران بود بره به صفحه انگلیسی بره ایا همچین کاری میشه کرد ؟؟ مشابه این رو توی سایت fifia دیدم که با ای پی هر کشوری بری اخبار و نتایج مربوط به اون کشور رو نشون میداد با تشکر بله ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mrt1369 2 ارسال شده در مرداد 93 بله ميشه خوب روش و پیشنهادتون چیه برادر ؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما نمیدونم افزونه اش هست یا خیر اما باید یک کدی نوشته بشه که ابتدا ای پی کلاینت رو بگیره برسی اش کنه که از کجاست سپس اونو به صفحه مورد نظر هدایت کنه در پلاگین دو زبانه کردن این قابلیت از روی زبان مرورگر هست پس میشه همون پلاگین رو برای ای پی تغییر داد دیگه بقیه به قابلیت php مربوط هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 خوب روش و پیشنهادتون چیه برادر ؟؟ بايد كدنويسي بشه من ميدونم چطوري ريدايركت كنم ولي تشخيص آيپي رو بلد نيستم ولي مطمئنم يه راهي داره بازم ميرم دنبالش راستي آقاي ميري دارم جور ميكنم اين دوره و دوره بعد بيام كلاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر