mylove_iman 12 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان پیغام خطا ها یا هر پیغام دیگه ای در سایت من نمایش داده نمیشه با توجه به اینکه قالب را خودم طراحی کردم آیا باید کد خاصی برای این کار در نظر میگرفتم مثلا قبلا عنوان ماژول هامم نشون نمیداد بعدها متوجه شدم کد نمایش ماژولم ایراد داره آیا الانم همچین اشتباهی کردم در کدوم مورد؟ ممنون از وقتی که میزارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان پیغام خطا ها یا هر پیغام دیگه ای در سایت من نمایش داده نمیشه با توجه به اینکه قالب را خودم طراحی کردم آیا باید کد خاصی برای این کار در نظر میگرفتم مثلا قبلا عنوان ماژول هامم نشون نمیداد بعدها متوجه شدم کد نمایش ماژولم ایراد داره آیا الانم همچین اشتباهی کردم در کدوم مورد؟ ممنون از وقتی که میزارید خير از سربرگ وبسايت -> تنظيمات كلي -> سربرگ سرور -> گزارش خطا رو روي حداكثر بگذاريد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
AmIn1412 220 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) وقت بخیر با عرض پوزش خدمت آقای قاسمی فکر میکنم مشکل کاربر گرامی استفاده نکردن از کد زیردر قالب وب سایت می باشد به هر حال کاربر عزیز هر دو را امتحان کنید به جواب می رسید <jdoc:include type="message" /> موفق باشید ویرایش شده شهریور 93 توسط رضا قاسمی چپ چين كردن كد 3 واکنش ها : mylove_iman، محمدحسین میری و رضاقاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 من در نظر دارم كلاس قالب نويسي پيش آقاي تهراني برم هنوز نرفتم متاسفانه ببخشيد اگر اشتباهي كردم 2 واکنش ها : AmIn1412 و mylove_iman نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر