msn0098 11 ارسال شده در فروردین 90 سلام من يك قالب سفارش دادم كه داخلش همش از موقعيت ها استفاده شده مثل سايت rahpouyan.com (به جوملا تبديل شده من الان ميخوام گالري تصاوير و انجمن راه بندازم تا اونجايي كه فهميدم اين كامپوننت ها وقتي باز بشن فقط تو محيطي قرار ميگيرن كه موقعيت نباشه و فقط مطلا اصلي توش قرار بگيره 0همون مطالبي كه توش نوشته ميشه حالا من چكار كنم ؟ اصلا نميدونم فهميدين يا نه بخاطر همين دو تا لينك ميدم تا بفهمين اين انجمن رو نگاه كنين : http://ensani.net/?option=com_kunena چونكه مطلب اصلي تو جاي تنگ تري قرار ميگيره انجمن به هم فشرده شده حالا اينو نگاه كنين: http://www.index.313sardar.ir/?option=com_kunena چون براي مطلب اصلي جا بيشتر هست خوب انجمن درست حسابي نشون ميده حالا اگه بتونين بگين من چكار كنم ممنون ميشم:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز قبل از جواب یک نکته ی رو خدمتتون عرض کنم . برای تایپیهای خود از عنوانهای مناسبی استفاده کنید تا اگه دوستان دیگه هم مشکل مشابه ی داشتن زودتر به جواب برسند. جواب : به مدیریت ماژول ها رفته و ماژولی که میخواهید در هنگام نمایش دیده نشود رو صفحه فرومتون غیره فعال کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
msn0098 11 ارسال شده در فروردین 90 با سلام دوست عزیز قبل از جواب یک نکته ی رو خدمتتون عرض کنم . برای تایپیهای خود از عنوانهای مناسبی استفاده کنید تا اگه دوستان دیگه هم مشکل مشابه ی داشتن زودتر به جواب برسند. جواب : به مدیریت ماژول ها رفته و ماژولی که میخواهید در هنگام نمایش دیده نشود رو صفحه فرومتون غیره فعال کنید . یا حق آخه مشكل من اينه كه اونجا خب يك ماژول فقط نيست . بلكه يك موقعيته حتي اگه ماژول غير فعال باشه بازم موقعيت رو نشون ميده آخه ستونه ممنون درست شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام خیر اگه همه افزونه هاتون که در اون موقغیت هستند و غیره فعال کنید ستون نیز حذف میشود. - البته این در زمانی هست که قالبتون شرطی طراحی شده بشد. یاحق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر