mostafanemati 2 ارسال شده در مرداد 93 سلام من از جوم شاپینگ استفاده میکنم ولی اندازه عکسها در کروم کوچکتر از فایرفاکس هست چیکارش کنم؟ اینم لینکش: http://decorsun.com/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%88-%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA/category?label_id=&manufacturer_id=&page=&price_from=&price_to=&vendor_id= نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام من از جوم شاپینگ استفاده میکنم ولی اندازه عکسها در کروم کوچکتر از فایرفاکس هست چیکارش کنم؟ اینم لینکش: http://decorsun.com/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%DA%A9%D8%AA-%D9%88-%D9%84%D9%85%DB%8C%D9%86%D8%AA/category?label_id=&manufacturer_id=&page=&price_from=&price_to=&vendor_id= width و height رو بايد با درصد بديد 1 واکنش ها : mostafanemati نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mostafanemati 2 ارسال شده در مرداد 93 width رو پیدا کردم ولیheight رو نه جاشو میگی کجاست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) width رو پیدا کردم ولیheight رو نه جاشو میگی کجاست ؟ همون width رو با % قرار بده height خودكار تنظيم ميشه ویرایش شده مرداد 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redboyiran 0 ارسال شده در شهریور 93 منم یه چنینی مشکلی دارم با این تفاوت که محصولات مختلف سایز عکساشون فرق میکنه وقتی میریم داخل محصوا عکسا درست میشه . سایز عکسهای صقحه اول بسیار ریز هستن این سایز هم برای برخی محصولات هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 آدرس بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
redboyiran 0 ارسال شده در شهریور 93 آدرس titil.ir توبخش فارسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در شهریور 93 برخي كوچك و برخي بزرگند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر