yadoo 0 ارسال شده در مرداد 93 من پارسال از جومینا سی ام اس قالب اخبار 4 رو خریدم و روی دامین aghighcomplex.ir نصب شد... الان سایت با مشکل مواجه شده که مشکلاتش عبارتند از : 1- ارسال نظر در سایت کاملا آزاد می باشد و همین موضوع باعث نوشتن نظر توسط روبات ها در سایت شده است حدود 50.000 نظر بود که همه رو پاک کردم راه حلی برای مسدود کردن ارسال نظر وجود داره؟ 2- سایت مدتی هست که اصلا بالا نمی آید ولی امکان دسترسی به قسمت مدیریت سایت وجود دارد . راه حل برطرف کردن این موضوع چیه ؟ میشه کمک کنید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
siamak 3 ارسال شده در مرداد 93 من پارسال از جومینا سی ام اس قالب اخبار 4 رو خریدم و روی دامین aghighcomplex.ir نصب شد... الان سایت با مشکل مواجه شده که مشکلاتش عبارتند از : 1- ارسال نظر در سایت کاملا آزاد می باشد و همین موضوع باعث نوشتن نظر توسط روبات ها در سایت شده است حدود 50.000 نظر بود که همه رو پاک کردم راه حلی برای مسدود کردن ارسال نظر وجود داره؟ 2- سایت مدتی هست که اصلا بالا نمی آید ولی امکان دسترسی به قسمت مدیریت سایت وجود دارد . راه حل برطرف کردن این موضوع چیه ؟ میشه کمک کنید... سلام بالا نیومدن سایت بیشتر وقتا به دو دلیل هست یکی نسخه php و یکی نصب افزونه ای که سازگاری کامل نداره با نسخه جوملا برای مشکل روباتها هم میتونید یه کپچا نصب کنید . دیگه چیزی نمیاد . اگه خواستید پیام خصوصی بدید یه نگاه بندازم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 سلام به ادمین دست رسی دارید ؟ اگر دارید به قسمت سایت >>>> تنظیمات عمومی>>>>> سرور>>>>> نشان خطا روی حداکثر قرار بدید تا ببینیم چه خطایی میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yadoo 0 ارسال شده در مرداد 93 توی php این خطاها وجود دارند : Warning: php_uname() has been disabled for security reasons in /home/aghighco/public_html/administrator/components/com_admin/models/sysinfo.php on line 112Notice: Undefined offset: 0 in /home/aghighco/public_html/administrator/components/com_admin/models/sysinfo.php on line 139 حالا چی کار باید کرد؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yadoo 0 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟ يه بكاپ از سايت و ديتابيس بگيريد پوشه ادمينيستراتور رو كلا پاك كنيد دوباره از بسته نصبي آپلود كنيد ببينيد درست ميشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yadoo 0 ارسال شده در مرداد 93 يه بكاپ از سايت و ديتابيس بگيريد پوشه ادمينيستراتور رو كلا پاك كنيد دوباره از بسته نصبي آپلود كنيد ببينيد درست ميشه؟ سلام به ادمین دسترسی دارم مشکل ربات ها هم حل شد ... فکر نکنم با این کار درست بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yadoo 0 ارسال شده در مرداد 93 چطور میشه سایت اصلا بالا نیاد ولی ربات ها اینترنتی بیان و نظر هم بدن؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 سلام شما یه کامپوننت نصب کردید که باعث مختل شدن سایت شده . اخرین کامپوننتی که نصب کردید رو غیر فعال کنید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر