alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام بچه ها کسی میدونه چجوری میتونم با آقای مهندس تهرانی ارتباط بر قرار کنم ویرایش شده مرداد 93 توسط حسینی پارسا اصلاح عنوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام بچه ها کسی میدونه چجوری میتونم با آقای مهندس تهرانی ارتباط بر قرار کنم از طريق اين شماره: 09123025356 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 ایمیلی .یاهوو .گفتگو انلاین سراغ ندارید .که بشه ارتباط بر قرار کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در مرداد 93 ایمیلی .یاهوو .گفتگو انلاین سراغ ندارید .که بشه ارتباط بر قرار کرد درود در حال حاظر خیر. تنها می توانید از طریق موبایل تماس داشته باشید. البته این روزها بسیار گرفتارند. پیشنهاد می کنم اگر موضوع مهمی نیست به آینده موکول کنید. با احترام نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر