mirmahdijafari 3 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام به تازگی با مشکل زیر در صفحه اصلی سایت مواجه شدم There was a problem loading image 5%20effect%20a.jpg in mod_featcats لطفا راهنمایی کنیدو فقط توی صفحه اول سایت این مشکل رودارم و جاهای دیگه نیست. آدرس سایت : http://www.bfast.ir/ ویرایش شده مرداد 93 توسط mirmahdijafari نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما چه تنظیماتی را دست زدید ؟ بخش media یا تنظیمات اصلی ؟ به مدیریت سرور تون بگید تغییری در تنظیمات سرور دادن یا خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmahdijafari 3 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما چه تنظیماتی را دست زدید ؟ بخش media یا تنظیمات اصلی ؟ به مدیریت سرور تون بگید تغییری در تنظیمات سرور دادن یا خیر ممنون از پاسخ سریعتون اخیرا تمام عکس های سایت رو دارای کلمه کلیدی کردم و ادیتور من هم jce editor هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما همه عکس ها منطورتون این هست که وارد مطالب شدید و با کمک ادیتور ان ها را دارای کلمه کلیدی کردید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmahdijafari 3 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما همه عکس ها منطورتون این هست که وارد مطالب شدید و با کمک ادیتور ان ها را دارای کلمه کلیدی کردید ؟ بله همین طوره آقای میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما ماژول featcats را غیر فعال کنید در صورت درست نشدن حذف کنید مجدد تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mirmahdijafari 3 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما ماژول featcats را غیر فعال کنید در صورت درست نشدن حذف کنید مجدد تست کنید ماژولی با این نام اصلا پیدا نمیکنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما این ماژولرو میگم : http://extensions.joomla.org/extensions/news-display/articles-display/frontend-news/17293 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر