anytech 1 ارسال شده در مرداد 93 من در تغییر عنوان سایت به مشکل خوردم از طریق مدیریت منو جوملا انجام می دم اما تغییر نمیکنه البته از جوملای 3.3.1 استفاده میکنم بخشی مربوط به این جوملا نبود اینجا مطرح کردم سوال: برای ویرایش بخش مشخص شده در تصویر باید چه فایلی رو ویرایش کنم و ادرس فایل کجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 من در تغییر عنوان سایت به مشکل خوردم از طریق مدیریت منو جوملا انجام می دم اما تغییر نمیکنه البته از جوملای 3.3.1 استفاده میکنم بخشی مربوط به این جوملا نبود اینجا مطرح کردم سوال: برای ویرایش بخش مشخص شده در تصویر باید چه فایلی رو ویرایش کنم و ادرس فایل کجاست؟ فایل Configuration.php رو نگاه بندازید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sonic69 279 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) درود دوست عزیز ; به منوها-منوی اصلی-صفحه اصلی برید. سربرگ "انتخاب های نمایش صفحه" را انتخاب کنید و مقدار فیلد "عنوان صفحه مرورگر" را به مقدار دلخواه تغیر دهید. موفق باشید ویرایش شده مرداد 93 توسط آمره ای نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anytech 1 ارسال شده در مرداد 93 فایل Configuration.php رو نگاه بندازید. توی این فایل نبود مهندس جان درود دوست عزیز ; به منوها-منوی اصلی-صفحه اصلی برید. سربرگ "انتخاب های نمایش صفحه" را انتخاب کنید و مقدار فیلد "عنوان صفحه مرورگر" را به مقدار دلخواه تغیر دهید. موفق باشید دوست عزیز اول گفتم که با این روش تغییر نکرد . بازهم از این که گفتید ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 توی این فایل نبود مهندس جان دوست عزیز اول گفتم که با این روش تغییر نکرد . بازهم از این که گفتید ممنون ميشه دسترسي بديد بررسي بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anytech 1 ارسال شده در مرداد 93 ميشه دسترسي بديد بررسي بشه پخ شد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 پخ شد وارد نميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
anytech 1 ارسال شده در مرداد 93 مشکل حل شد بخاطراین که سایت من چند زبانه بود باید بجای منو اصلی منو زبان پیشفرض(فارسی) رو ویرایش میکردم از همه دوستان ممون 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر