aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 سلام دوستان عیدتون مبارک....میخواستم بدونم چطور میتونیم یه کامپونت و یا ماژولی که بر روی جوملا نصب کردیم را دوباره به صورت بسته نصبی تبدیل کنیم تا دوباره قابل نصب باشه؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام میتونید از کامپوننت ساخت بسته نصبی جومینا استفاده کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 با سلام میتونید از کامپوننت ساخت بسته نصبی جومینا استفاده کنید . یا حق ممنون آقای شمسی بله اینو میدونستم اما روش دیگه ای نیست در این مورد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام یک روش دیگه هم که هست انتقال دستی هست که کمی کارو براتون سخت میکنه بخصوی برا مواردی که با دیتا بیس در ارتباتند. بهترین روش همونی هست که عرض کردم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 راستی آقای شمسی چطور با کامپونت akeeba من از کامپونت مورد نظرم پشتیبانگیری کنم...پشتیبان گرفتن از کل جوملا را بلدم اما پشتیبان گیری فقط از یک کامپونت و نمیدونم چیکار کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام با akeeba کلی می تونید این کار رو انجام دهید نه تفکیک شده... می تونید بصورت دستی الحاق مورد نظر رو بصورت بسته نصبی در بیارید ولی همونطور که سعید جان اشاره کردن این کار سخت و زمانبر هست مخصوصا در مواقعی که الحاقتون با دیتابیس هم ارتباط داره... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 پس میشه لطف کنین کلیات کار را بگین(روش دستی).... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 90 با سلام اینم روش کلی: فایل های موجود در دایرکتوری هارو انتقال میدید ... و جداول مورد نیاز رو در دیتا بیس ایجاد میکنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در فروردین 90 پس هیچ افزونه ای برای این کار وجود نداره دیگه؟؟؟!!!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در فروردین 90 با سلام تا جایی که بنده اطلاع دارم خیر... پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر