hmak 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلاممن مشکل تو بالا آمدن سایتم دارم زمانی که ادرس سایت رو توی آدرس بار مرورگرم میزنم اول صفحه سفید میاد بعد حتما باید چند بار رفرش کنم تا سایت با لا بیاد لطفا کمکم کنید. ویرایش شده مرداد 93 توسط hmak 1 واکنش ها : iman4200 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما آدرس سایت تون رو قرار بدید 1 واکنش ها : hmak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4200 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام من مشکل تو بالا آمدن سایتم دارم زمانی که ادرس سایت رو توی آدرس بار مرورگرم میزنم اول صفحه سفید میاد بعد حتما باید چند بار رفرش کنم تا سایت با لا بیاد لطفا کمکم کنید. منم همین مشکلو دارم، لطفا کسی راهنمایی کنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hmak 1 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما آدرس سایت تون رو قرار بدید www.bonis.ir نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود برشما دوستان لطفا اسپم ارسال نکنید برای دریافت پاسخ صبور باشید در صورت تکرار کلا از تالار اخراج خواهید شد// نمایش خطا را بگید مدیریت سرور روشن کنه تا ببینیم مشکل کجاست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
iman4200 0 ارسال شده در مرداد 93 درود برشما دوستان لطفا اسپم ارسال نکنید برای دریافت پاسخ صبور باشید در صورت تکرار کلا از تالار اخراج خواهید شد// نمایش خطا را بگید مدیریت سرور روشن کنه تا ببینیم مشکل کجاست. درود بر شما مشکل پیدا شد و دلیل آن استفاده از ماژولی بود که در صفحه اصلی فراخوانی کرده بودم و باعث میشد که سایت تنها با رفرش کردن های پیاپی لود شود. ممنون از پیگیری های شما دوست عزیز (جناب میری) نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر