behrad 7 ارسال شده در مرداد 93 درود من ماژول نقشه گوگل نصب کردم که نشون نمیده ولی وقتی نمایش موقعیت هارو میزنم نشون میده عکسهای پوست شده ببینید متوجه میشید قالب از شرکت ویتم هست و اسم قالب vt_mobyapp سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود من ماژول نقشه گوگل نصب کردم که نشون نمیده ولی وقتی نمایش موقعیت هارو میزنم نشون میده عکسهای پوست شده ببینید متوجه میشید قالب از شرکت ویتم هست و اسم قالب vt_mobyapp سپاس موقعيت رو عوض كنيد و تست كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در مرداد 93 موقعيت رو عوض كنيد و تست كنيد. عوض کردم و تست کردم ولی هیچ فایده ای نداره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما آدرس سایت تون رو قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behrad 7 ارسال شده در شهریور 93 این آدرس سایت توی منوی ارتباط با ما http://dastchinco.ir سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در شهریور 93 درود برشما دوتا راه رو تست کنید اول اینکه یک ماژول دیگه جای اون ماژول نقشه قرار بدید دوم اینکه این ماژول نقشه رو در یک موقعیت دیگه هم بذارید و تست کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر