avatararea 7 ارسال شده در مرداد 93 با عرض سلام دوستان من یک قالب با آرتیستر ساختم میخوام بگ گراند موقعیت های bottom یه کالر بدم که این کار رو داخل CSS میشه انجام داد اما میخوام عرض این کالر 100% باشه که داخل CSS فقط تا عرض شیت 100% میشه ولی من میخوام کل عرض صفحه این رنگ رو بگیره بدون این که موقعیت های ماژولم عرضی تغییری کنن کسی میتونه کمکم کنه که چطور این کار رو کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با عرض سلام دوستان من یک قالب با آرتیستر ساختم میخوام بگ گراند موقعیت های bottom یه کالر بدم که این کار رو داخل CSS میشه انجام داد اما میخوام عرض این کالر 100% باشه که داخل CSS فقط تا عرض شیت 100% میشه ولی من میخوام کل عرض صفحه این رنگ رو بگیره بدون این که موقعیت های ماژولم عرضی تغییری کنن کسی میتونه کمکم کنه که چطور این کار رو کنم؟ جاي درستي تاپيك نزديد منتقل شد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 با آرتیستر کار نکردم ولی اگر شما فرضا بخواهید موقعیت فوتر کل صفحه رو بگیره باید در سی اس اس یک عکس به اون اختصاص بدید و در محور x ها اون رو تکرار کنید بدون این که به اون عرض بدید امیدوارم متوجه شده باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر