mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 93 با سلام آیا افزونه ای وجود دارد که در روز تولد کاربران برای آنها ایمیل ارسال نماید و در سایت نیز روز تولد آن ها تبریک گفته شود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 93 با سلام آیا افزونه ای وجود دارد که در روز تولد کاربران برای آنها ایمیل ارسال نماید و در سایت نیز روز تولد آن ها تبریک گفته شود؟ کسی نیست که مرا یاری دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) کسی نیست که مرا یاری دهد چرا ميشه اينكار رو كرد. من ميتونم اسكريپتشو براتون رايگان بنويسم ولي كامپوننت نويسي بلد نيستم متاسفانه اگر خواستيد اطلاع بديد ویرایش شده مرداد 93 توسط ghasemy50 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen kian 51 ارسال شده در مرداد 93 چرا ميشه اينكار رو كرد. من ميتونم اسكريپتشو براتون رايگان بنويسم ولي كامپوننت نويسي بلد نيستم متاسفانه اگر خواستيد اطلاع بديد آقای قاسمی یعنی افزونه آماده ای نداره؟ شنیدم با انجمن ساز کوننا میشه درستش کرد ولی راهنمایی واسش پیدا نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 آقای قاسمی یعنی افزونه آماده ای نداره؟ شنیدم با انجمن ساز کوننا میشه درستش کرد ولی راهنمایی واسش پیدا نکردم نميدونم من تاحالا با كيوننا كار نكردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر