esfahanrasane 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام تقریبا نصف اطلاعات اضافی را از کنترل پنل وب سایت پاک کردم اما فضای هاست تغییری ننموده دلیل آن چیست و چگونه می توان فضای بیشتری در هاست آزاد نمود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 سلام تقریبا نصف اطلاعات اضافی را از کنترل پنل وب سایت پاک کردم اما فضای هاست تغییری ننموده دلیل آن چیست و چگونه می توان فضای بیشتری در هاست آزاد نمود؟ دقیقا بگید از کجا و چگونه پاک کردید 1 واکنش ها : esfahanrasane نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام تقریبا نصف اطلاعات اضافی را از کنترل پنل وب سایت پاک کردم اما فضای هاست تغییری ننموده دلیل آن چیست و چگونه می توان فضای بیشتری در هاست آزاد نمود؟ چيزهايي كه پاك كرديد از پوشه public_html بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahanrasane 0 ارسال شده در آبان 93 دقیقا بگید از کجا و چگونه پاک کردید از کنترل پنل وب سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در آبان 93 با سلام دو مورد 1- یک فایل ارور لاگ در روت سایتتون با پسوند txt احتمالا وجود داره که باید پاکش کنید 2- در سی پنل وقتی فایل را پاک میکنید همون زمان میزان کم شدن فضای اشغال شده را نشان نمیده اما کم میکنه 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esfahanrasane 0 ارسال شده در آبان 93 چيزهايي كه پاك كرديد از پوشه public_html بود؟ در وب سایت تبلیغاتی ، تبلیغاتی که لازم نبودند را از کنترل پنل حذف نمودم اما در فضای هاست هیچ تغییری ایجاد نشد.طراح گفته که پر شدن فضای هاست ناشی از اسکریپ هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در آبان 93 (ویرایش شده) فرمایش اول آقای تهرانی رو انجام بدید و فرمایش دوم را هم در نظر داشته باشید. در کنار پوشه public_html پوشه tmp رو پاک کنید. در روت جوملا محتویات پوشه tmp و Log رو پاک کنید. ویرایش شده آبان 93 توسط رضا قاسمی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید خاطرم هست قبلا در خصوص فولدرهای tmp و log توضیح داده بودم! اگر خواستید حذف کنید فقط محتویات پوشه های tmp و log (نه خود پوشه ها) که مربوط به جوملا میباشد را به غیر از فایل index.html میتوانید حذف کنید و مشکلی نخواهد بود(علت عدم حذف فایل index.html = امنیتی) کاری با پوشه tmp که مربوط به هاست در home هاست میباشد نداشته باشید!)برخی مواردی که در این فولدر هست مستقیما مربوط به هاست شما هست لذا ممکنه با حذف اشتباهی دچار اختلال شوید) در کنترل پنل cpanel از قسمت Disk Space Usage میتوانید ریز مصرف خود را مشاهده نمایید موفق باشید 3 واکنش ها : mahdi m، امیررضاتهرانی و AmIn1412 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر