alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستانکسی اسکریپت آسان پرداخت ملت رو سراغ داره که ویرایش شده با سوئیچ شاپرک باشه .من فقط یه فرم برای پرداخت میخوام و یه ادمین برای چک کردن پرداخت ها و شماره تراکنش و.....کسی سراغ داره ؟یا کسی میتونه برام بنویسه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 اساتید راهنمایی لطفا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 اساتید راهنمایی لطفا افزونه درگاه پرداخت جومينا كارتون رو راه نميندازه؟ 1 واکنش ها : محمدحسین میری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 نه کار نکرد یعنی رو جوملای من کار نکرد بیشتر یه اسکریپت میخوام که بتونم یه جا پرداختیام رو بررسی کنم . اخه من چند تا سایت مختلف دارم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 فکر نمیکنم در این انجمن که مختص به پشتیبانی جوملااست بتونید پیدا کنید مگر این که روی جوملا بخواهید افزونه ای نصب کنید ولی در سطح نت سرچ کنید مطمئنا پیدا خواهید کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alirezam50 25 ارسال شده در مرداد 93 کسی بلده کد های درگاه رو برام درست کنه .هنگام برگشت به سایت پذیرنده خطا میده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر