farhadhcm 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام، لطفا کمکم کنیدیوزر پسورد من نه تو بخش اصلی سایت و نه تو administrator کار نمیکنه، نه تنها یوزر پس من بلکه یوزر پسوردای دیگه هم میزنم کار نمیکنه، هیچ ارور خاصی هم نمیده، فقط صفحه رفرش میشه، فکر میکنم ارتباطش با database قطع شده، لطفا یکی راهنماییم کنه، خیلی مهمه ، ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام، لطفا کمکم کنید یوزر پسورد من نه تو بخش اصلی سایت و نه تو administrator کار نمیکنه، نه تنها یوزر پس من بلکه یوزر پسوردای دیگه هم میزنم کار نمیکنه، هیچ ارور خاصی هم نمیده، فقط صفحه رفرش میشه، فکر میکنم ارتباطش با database قطع شده، لطفا یکی راهنماییم کنه، خیلی مهمه ، ممنون پوشه ادمينيستراتور رو از بسته نصبي دوباره آپلود كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
farhadhcm 0 ارسال شده در مرداد 93 پوشه ادمينيستراتور رو از بسته نصبي دوباره آپلود كنيد ممنون، backup گرفته بودم، درست شد ولی ی ذره از مطالبم رو از دست دادم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر