fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوستان می خواهم قسمت نمایش فاکتور در ویرچورتمات را از سایت زیر ( برای خودم است )www.jameashop.iruser:oldingpas:123321منو سفارشات در بالای سایت-----می خواهم از آدرس بالا قسمت نمایش فاکتور ( قالبش را ) کپی کنم و در یک بسته دیگر قرار دهمبسته دوم : www.sadratc.com/shuser:rezaadminpas:123321منو سفارشاتچطور می توانم این کار را انجام بدهم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام دوستان می خواهم قسمت نمایش فاکتور در ویرچورتمات را از سایت زیر ( برای خودم است ) www.jameashop.ir user:olding pas:123321 منو سفارشات در بالای سایت ----- می خواهم از آدرس بالا قسمت نمایش فاکتور ( قالبش را ) کپی کنم و در یک بسته دیگر قرار دهم بسته دوم : www.sadratc.com/sh user:rezaadmin pas:123321 منو سفارشات چطور می توانم این کار را انجام بدهم اطلاعات را اینجا نگذارید 1 واکنش ها : fcmatoo نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fcmatoo 40 ارسال شده در مرداد 93 با سلام اینها دمو هستند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر