sad 2 ارسال شده در مرداد 93 با سلام: سایتی رو از هاست بک اپ گرفتم تا رو لوکال تغییراتی روش بدم.ولی رو لوکال وارد مدیریت میشه اما خود سایت رو سفید نشون میده.در حالی که رو هاست مشکلی نداره. لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا علی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام: سایتی رو از هاست بک اپ گرفتم تا رو لوکال تغییراتی روش بدم.ولی رو لوکال وارد مدیریت میشه اما خود سایت رو سفید نشون میده.در حالی که رو هاست مشکلی نداره. لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا علی. آیا در مدیریت امکانات مدیریت هم کار می کند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 با افزونه Akeeba Backup از هاست یکبار دیگر بک آپ بگیرید و بعد تو لوکال نصب کنید 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 93 آیا در مدیریت امکانات مدیریت هم کار می کند؟ بله مدیریت کاملا کار میکنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) با سلام اینم گزارش خطایی که میده. ویرایش شده مرداد 93 توسط سجاد-مظاهری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ميتونيد از كل سايت از داخل Cpanel بكاپ بگيريد همچنين از ديتابيس هم بكاپ بگيريد و داخل لوكال ايمپورت كنيد از Configuration.php نام كاربري رو root بگذاريد پسورد رو خالي بگذاريد و در db نام ديتا بيس رو وارد كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 93 ميتونيد از كل سايت از داخل Cpanel بكاپ بگيريد همچنين از ديتابيس هم بكاپ بگيريد و داخل لوكال ايمپورت كنيد از Configuration.php نام كاربري رو root بگذاريد پسورد رو خالي بگذاريد و در db نام ديتا بيس رو وارد كنيد. آقا رضا من نگفتم که اموزش بدید چه طوری بک اپ بگیرم گفتم دوستان راهنمایی کنن مشکل حل شه وگرنه به اندازه ی بک اپ گیری از جوملا سر در میارم اخوی. بازم ممنون/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 93 دوستان عذر میخوام که اسپم میدم ولی هیچکی نیس که راهنمایی کنه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 آقا رضا من نگفتم که اموزش بدید چه طوری بک اپ بگیرم گفتم دوستان راهنمایی کنن مشکل حل شه وگرنه به اندازه ی بک اپ گیری از جوملا سر در میارم اخوی. بازم ممنون/ شما همينطوري بكاپ گرفتي يا با افزونه اكيبا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 93 شما همينطوري بكاپ گرفتي يا با افزونه اكيبا دستی بک اپ گرفتم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 دستی بک اپ گرفتم. با اكيبا تست كنيد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sad 2 ارسال شده در مرداد 93 با اكيبا تست كنيد. سلام دوستان: مشکل از قدیمی بودن ومژ بودن.بازم متشکر از راهنماییوتون به خصوص شما اقا قاسمی. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر