bijansaeedi 0 ارسال شده در مرداد 93 با سلام، خسته نباشید خدمت همه دوستان:بنده از کدهای مختلفی برای دایرتک وبسایت از بدون www به با www استفاده کردم٬ اما متاسفانه زمانی که در یک آدرس مثلآ sitename.com/example میرین دامین رو بدون www هم باز میکنه! برای اینکه اینکه این آدرس ها رو هم به با www تغییر بده باید چیکار کنم؟با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما acesef نصب کنید این کار را به بهترین نحو انجام می دهد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما acesef نصب کنید این کار را به بهترین نحو انجام می دهد همچنین میتونید در فایل index.php توی روت سایت خط اول بعد از کد <?php کد زیر رو بزارید: if ($_SERVER["HTTP_HOST"]=="joomina.ir") { $a="http://www.joomina.ir"; $b=$_SERVER['REQUEST_URI']; $c=$a.$b; header ("Location: ".$c); } به جای آدرس های سایت جومینا آدرس خودتون رو بزارید به داشتن یا نداشتن www نیز توجه کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما رضا جان header کردن میزان بارگزاری صفحه را زیاد می کند و این اصلا خوب نیست روش ت درسته اما روش های بهتری هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 باشه ببخشيد ولي من استفاده كردم تو چند سايت زياد طول نميكشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر