arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان در این سایت http://golestanwrestling.ir/main/index.php/koshti-saheli/30-2014-08-14-07-02-25 میخوام از راست و چپ مطلب با ستون های کناری فاصله ایجاد ایجاد شه،، در css باید کدوم قسمت رو ویرایش کنم ،، لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 در template_css.css خط 42 میزان padding-right:0px است که شما میتونید اون رو به دلخواه تغییر داده و فاصله دهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
arashmmm1414 34 ارسال شده در مرداد 93 در template_css.css خط 42 میزان padding-right:0px است که شما میتونید اون رو به دلخواه تغییر داده و فاصله دهید خط 42 padding خالی می بینم ولی padding-right:0px نمی بینم تو کل خط فرمان فایل css گزینه padding-right:0px پیدا نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 در ابزاری که من دارم و کدهاتون رو آنالیز کردم این طوری نشون داد مهم نیست خودتون پدینگ بدید یا اگر خودش داره فقط یه میزان با پیکسل بهش بدید و ویرایش کنید 1 واکنش ها : arashmmm1414 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر