saintanger 5 ارسال شده در مرداد 93 با سلام و خسته نباشيدمن به دنبال يه ماژول يا پلاگيني هستم كه بشه ماژول هام رو توي صفحه اصلي با موس تغيير مكان بدممثل سايت zaha-hadid.comكسي ميدونه بايد چكار كنم ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما باید با جی کوئری کار کنید بنده تا به حال همچین کاری نکردم ولی به نظر کار آسونی نمیاد در نت جستجو کنید این مورد رو پیدا کنید سپس ماژول ها را در ان فراخوانی کنید و ... 1 واکنش ها : saintanger نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما باید با جی کوئری کار کنید بنده تا به حال همچین کاری نکردم ولی به نظر کار آسونی نمیاد در نت جستجو کنید این مورد رو پیدا کنید سپس ماژول ها را در ان فراخوانی کنید و ... با تشکر بله میدونم میشه با js مشکل رو حل کرد میخواستم بدونم افزونه ای برای این مشکل من پیدا نمیشه ؟! متاسفانه وقت کدنویسی رو برای این مورد ندارم کسی تا به حال به وجود چنین افزونه ای اشاره نکرده ؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز جاوا اسکریپت نه جی کوئری و ثانیا این افزونه نیست نوع قالبش به دلخواه طراح به این صورت طراحی شده من تابه حال در قالب های جوملایی کاملا به این صورت ندیدم پس یا باید خودتون زحمتش رو بکشید یا بدید به طراحان قالب موفق باشید 1 واکنش ها : saintanger نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saintanger 5 ارسال شده در مرداد 93 دوست عزیز جاوا اسکریپت نه جی کوئری و ثانیا این افزونه نیست نوع قالبش به دلخواه طراح به این صورت طراحی شده من تابه حال در قالب های جوملایی کاملا به این صورت ندیدم پس یا باید خودتون زحمتش رو بکشید یا بدید به طراحان قالب موفق باشید با سلام بنده هم در حرفهام گفتم js، و البته این کار از jquery هم برمیاد در مورد جمله دومتون باید بگم که چرا دقیقا افزونه هاش موجوده فقط تجاری هستند و من تصمیم ندارم برای افزونه هاش هزینه ای بکنم، اگه نیاز شد خودم میشینم و مینویسمشون در مورد اینکه مشاهده نکردید منم با شما موافقم، منم تا به حال در جوملا یا وردپرس چنین چیزی ندیدم اما در افزونه هاش و یا مدیریت قالب هاش زمانی که tp=1 استفاده میکنیم مشابه این مورد رو دیدم و میدونم ربطی به قالب نداره چون خودم طراح قالب هستم چه برای جوملا چه برای cms های دیگه و کار زیادی هم فکر نمیکنم داشته باشه آماده کردن یه افزونه برای این مشکل، فقط من مسئله کمبود وقت دارم و برای همین در انجمن درخواستش رو دادم ممنونم از کمک شما باز هم از دوستان خواهش میکنم اگر کسی افزونه ای برای این کار میشناسه معرفی کنه، با تشکر ... 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر