world user 0 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوستان به من یک سایت معرفی شده که متاسفانه لینک ورود به مدیریت جوملا رو ندارن و من هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم حتی نمیدونن چه پلاگینی روی سایت برای تغییر لینک ورود نصب شده می خواستم اگه می شه شما به من کمک کنید،توی سایت رو هم خیلی گشتم و اکثر کارهایی که دوستان گفته بودن رو انجام دادم اما موفق نشدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما باید از طریق دیتابیس پلاگینش رو غیر فعال کنید باید در جدول extensions بگردید و اگر پلاگین مشکوک دیدید غیر فعالش کنید بیشتر از این نمیشه راهنمایید کرد چون نام پلاگین هم نمی دونیم 1 واکنش ها : فرحزادیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
world user 0 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما باید از طریق دیتابیس پلاگینش رو غیر فعال کنید باید در جدول extensions بگردید و اگر پلاگین مشکوک دیدید غیر فعالش کنید بیشتر از این نمیشه راهنمایید کرد چون نام پلاگین هم نمی دونیم ممنونم ، یه سوال دیگه؟؟ اگر پلاگین ها رو غیر فعال فعال کنم ورود به مدیریت به حالت پیش فرض بر می گرده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اگر پلاگین تغییر مسیر را غیر فعال کنید بله امکان دسترسی به مدیریت با لینک پیشفرض وجود خواهد داشت قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر