mehrdadkey2 19 ارسال شده در مرداد 93 سلام آیا شما استفاده از نسخه نال شده این انجمن ساز را پیشنهاد می کنید؟ درصورتی که بخواهم نسخه اصلی را در ایران تهیه کنم باید به چه سایتی مراجعه کنم؟ نسخه فعلی جومینا نال شده است یا اصلی ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام آیا شما استفاده از نسخه نال شده این انجمن ساز را پیشنهاد می کنید؟ درصورتی که بخواهم نسخه اصلی را در ایران تهیه کنم باید به چه سایتی مراجعه کنم؟ نسخه فعلی جومینا نال شده است یا اصلی ؟ اگر از من میپرسین من ویبولتین رو پیشنهاد می کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdadkey2 19 ارسال شده در مرداد 93 اگر از من میپرسین من ویبولتین رو پیشنهاد می کنم ممکنه بفرمایید چرا ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ممکنه بفرمایید چرا ؟ دوست عزیز لطفا اینقدر تند صحبت نکنید من فقط یه پیشنهاد دادم به خاطر اینکه هم امکانات خیلی بالایی داره هم قابلیت اتصال به جوملا رو داره هم تیم پشتیبانی قوی ای داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم این نسخه به صورت تجاری هستش وجناب تهرانی خودشون ترچمه کرده اند فکر کنم تو جومینا مارکت باشد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi m 509 ارسال شده در مرداد 93 سلام دوست عزیز تا اونجایی که من میدونم این نسخه به صورت تجاری هستش وجناب تهرانی خودشون ترچمه کرده اند فکر کنم تو جومینا مارکت باشد. نه عزیز اون چیزی که شما در جومینا مارکت مشاهده میکنید جومسوشیال هست که جامعه سازه و یه کامپوننت محسوب میشه و روی جوملا هم نصب میشه اما انجمن فعلی همون طور که دوستان گفتند IPB هست و پشتیبانی اون رو http://www.ipbfarsi.ir/ انجام میده و تیم ققدرتمندی هم هستند من در گذشته انجمن داشتم و از ویبولتین برای این کار استفاده میکردم و تمامی نیاز های من رو از هرجهت برای انجمن برطرف میکرد چون تیم های پشتیبانی قدرتمندی چه در ایران و چه در کل جهان داره. برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به مراجع پشتیبانی هر دو انجمن ساز مراجعه کنید. 2 واکنش ها : محمدحسین میری و mehrdadkey2 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 نه عزیز اون چیزی که شما در جومینا مارکت مشاهده میکنید جومسوشیال هست که جامعه سازه و یه کامپوننت محسوب میشه و روی جوملا هم نصب میشه اما انجمن فعلی همون طور که دوستان گفتند IPB هست و پشتیبانی اون رو http://www.ipbfarsi.ir/ انجام میده و تیم ققدرتمندی هم هستند من در گذشته انجمن داشتم و از ویبولتین برای این کار استفاده میکردم و تمامی نیاز های من رو از هرجهت برای انجمن برطرف میکرد چون تیم های پشتیبانی قدرتمندی چه در ایران و چه در کل جهان داره. برای کسب اطلاعات بیشتر میتونید به مراجع پشتیبانی هر دو انجمن ساز مراجعه کنید. بله فرمایش شما صحیح است من چک نکرده بودم خیلی ممنون از راهنمایی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر