چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 93 سلام درزبان دوم سایتم که انگلیسیه یک مشکل دارم وقتی منویی که به اراس گالری وصل منتشر میکنم درسایت باکیلیک کردن باخطای 404 مواجه میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما زبان منو را در زبان پارسی روی fa قرار دادید و در زبان انگلیسی رو en قرار دادید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 93 سلام درهردوسایت دوگذینه بیشتر نیست همه وانگلیسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 93 سلام درسایت فارسی گذینه فارسی راساختم واراس گالری را روی فارسی قراردام سایت انگلیسی راروی انگلیسی اما مشکل حل نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 93 سلام متوجه شدم که هرمنو جدیدی که منتشر میکنم این مشکل داره نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 ایا تازه اینطوری شده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 93 خیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 93 سلام کسی بلد نیست مشکل من حل کند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 چیزی رو عوض کردید ؟ یا از اول اینطوری بوده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
چهارسوق 92 ارسال شده در مرداد 93 سلام چیزی عوض نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر