payamak 4 ارسال شده در مرداد 93 سلام به شما عزیزان من به تازگی لوکال هاست ومپ سرور رو نصب کردم... در مرحله 4 نصب که باید دیتا بیس رو وارد کنم... بعد از ساختن دیتا بیس و کپی پیس کردن دیتابیس در قسمت نام دیتا بیس ارور(( قادر به اتصال به دیتابیس نیست. تعداد اتصالات بازگشت:2)) رو میده من ساختن دیتابیس رو بلدم.. یعنی مشکل در ساختن دیتابیس ندارم.. لطفا مشکلم رو برطرف کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 93 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید ظاهرا اطلاعات دیتابیس را درست درج نمیکنید! لطفا بفرمایید اطلاعات دیتابیس را چطور درج میکنید؟ موفق باشید 1 واکنش ها : حسینی پارسا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
saber000 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام گاهی اوقات با کپی پیست کردن یک اسپیس خالی به انتهای نام اضافه میکنه ، نام دیتابیس رو تایپ کنید مشکل حل خواهد شد. 1 واکنش ها : حسینی پارسا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
payamak 4 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام... ممنون برای پاسخگوییتون... ببخشید اگه دیر چواب میدم.... سرکار بودم.. من لوکال هاست رو پاک کردم(unistall)) کردم... و دوباره که نصبش کردم متاسفانه اصلا صفحه لوکال هاست نیومد... عکس رو واستون ضمیمه کردم.... کلیک کنید لطفا راهنماییم کنید... ویرایش شده مرداد 93 توسط payamak نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdiar.dadmarzi 39 ارسال شده در مرداد 93 سلام... ممنون برای پاسخگوییتون... ببخشید اگه دیر چواب میدم.... سرکار بودم.. من لوکال هاست رو پاک کردم(unistall)) کردم... و دوباره که نصبش کردم متاسفانه اصلا صفحه لوکال هاست نیومد... عکس رو واستون ضمیمه کردم.... کلیک کنید لطفا راهنماییم کنید... سلام شما با xampp امتحان کنید به طور قطع بای مشکلات حل شود البته از آخرین وژن این نرم افزار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 سلام... ممنون برای پاسخگوییتون... ببخشید اگه دیر چواب میدم.... سرکار بودم.. من لوکال هاست رو پاک کردم(unistall)) کردم... و دوباره که نصبش کردم متاسفانه اصلا صفحه لوکال هاست نیومد... عکس رو واستون ضمیمه کردم.... کلیک کنید لطفا راهنماییم کنید... اولا لطفا فايلهاتونو در سايت جومينا آپلود كنيد دوما جوملا كلا با لوكال مشكل داشته ولي تو سايت درست بوده شما در يك سايت رايگان جوملا رو نصب كنيد. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر