ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وقتی یک کاربر را به نویسنده یا ناشر ارتقا می دیم اکنون اون نویسنده چطور می تونه در جوملا مطلب جدید ارسال کنه؟؟؟؟ از طریق پنل مدیریت باید این کار را بکنه یا در خود سایت بخشی برایش وجود دارد ؟؟؟ اگر ممکن است راهنمایی جامع در این زمینه بدهید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با سلام وقتی یک کاربر را به نویسنده یا ناشر ارتقا می دیم اکنون اون نویسنده چطور می تونه در جوملا مطلب جدید ارسال کنه؟؟؟؟ از طریق پنل مدیریت باید این کار را بکنه یا در خود سایت بخشی برایش وجود دارد ؟؟؟ اگر ممکن است راهنمایی جامع در این زمینه بدهید با تشکر در خود سایت میتونه این کار رو بکنه برید به مدیریت منو منوی اصلی ایجاد منوی جدید سطح دسترسی رو Registered بگذارید. توی نوع منو هم ارسال مطلب رو بذارید توی عنوان بنویسید ارسال مطلب جدید با اینکار تمام کاربرانی که ثبت نام کرده اند میتونند مطلب ارسال کنند 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) در خود سایت میتونه این کار رو بکنه برید به مدیریت منو منوی اصلی ایجاد منوی جدید سطح دسترسی رو Registered بگذارید. توی نوع منو هم ارسال مطلب رو بذارید توی عنوان بنویسید ارسال مطلب جدید با اینکار تمام کاربرانی که ثبت نام کرده اند میتونند مطلب ارسال کنند چطور دسترسی را به گروه خاصی مثل گروه نویسنده ها بدم؟؟؟ منظورم اینه که نمی خواهم همه کسانی که ثبت نام کردن بتونن موضوع ارسال کنند چون گذینه های دسترسی فقط اینها هستند عمومی ثبت نام کرده ویژه سطوح دسترسی مشتری ویرایش شده مرداد 93 توسط ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 با تشکر از دوستان بابت راهنمایی من الان یک منو به عنوان ایجاد مطلب جدید درست کردم و دسترسی کاربران مورد نظر را هم به ناشر و ویرایشگر قرار دادم ولی چطور اینها می تونن مطالب خودشون را ویرایش کنند؟؟؟؟ اصلا گذینه ای برای ویرایش وجود ندارد؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما در قسمت سطوح دسترسی کامپوننت مطالب باید این گزینه را برای ناشر باز کنید 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما در قسمت سطوح دسترسی کامپوننت مطالب باید این گزینه را برای ناشر باز کنید ایجاد مطلب که کامپوننت نیست برای خود جوملاست چطور می تونم این کار را بکنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود برشما ایجاد مطلب جزوی از بخش یک کامپوننت جوملا ست ! کتاب آموزشی جوملا 2.5 جومینا بخش سطوح دسترسی و مطالب ان را مطالعه کنید هم یک دید کلی نسبت به این مسئله پیدا می کنید و هم کارتون به بهترین شکل راه خواهد افتاد 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 درود برشما ایجاد مطلب جزوی از بخش یک کامپوننت جوملا ست ! کتاب آموزشی جوملا 2.5 جومینا بخش سطوح دسترسی و مطالب ان را مطالعه کنید هم یک دید کلی نسبت به این مسئله پیدا می کنید و هم کارتون به بهترین شکل راه خواهد افتاد کامل قسمت گروه ها و دسترسی ها را از کتاب جوملا 2.5 خوندم ولی اونجا نوشته گروه ویرایشگر و ناشر یک مداد کنار هر مطلب براشون ظاهر میشه که می تونن مطالب را ویرایش کنن ولی در سایت من این مداد ویرایش نمیاد و نمی دونم چطور می تونم فعالش کنم خواهش می کنم کمک کنید خیلی حیاتی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما شما که سوپر یوزر سایت هستید وارد بشید ببینید برای مدیریت کل هم نمایش داده نمی شود ؟ 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 درود بر شما شما که سوپر یوزر سایت هستید وارد بشید ببینید برای مدیریت کل هم نمایش داده نمی شود ؟ اگر نمايش داده نشه براتون يعني احتمال زياد قالب مشكل داره 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 اگر نمايش داده نشه براتون يعني احتمال زياد قالب مشكل داره برای سوپر یوزر هم نمایش داده نمیشه راه حلی برای درست کردن این قضیه هست؟؟؟؟؟؟ چون قالب خیلی خوبی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
gilangraphic 93 ارسال شده در مرداد 93 برای سوپر یوزر هم نمایش داده نمیشه راه حلی برای درست کردن این قضیه هست؟؟؟؟؟؟ چون قالب خیلی خوبی هست احتمالا آیکن های ویرایش برای قالبتون تعریف نشده و یا قالب مشکل داره اسم قالبتون چیه یه دمو بدید 1 واکنش ها : ali_85 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) احتمالا آیکن های ویرایش برای قالبتون تعریف نشده و یا قالب مشکل داره اسم قالبتون چیه یه دمو بدید قالب خبری فارسی تک نیوز 1 لینک صفحه دانلود ادرس سایت خودم که دارم استفاده می کنم http://intermilano.ir/ ویرایش شده مرداد 93 توسط محمدحسین میری لینک دادن به خارج تالار // نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ali_85 1 ارسال شده در مرداد 93 قالب خبری فارسی تک نیوز 1 لینک صفحه دانلود ادرس سایت خودم که دارم استفاده می کنم http://intermilano.ir/ دوستان یک کمکی بدید مشکل من حل بشه دستتون درد نکنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاقاسمی 1,539 ارسال شده در مرداد 93 با يك قالب ديگه تست كنيد ببينيد همين مشكل رو داريد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر