hy68 1 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام دستان اگه کسی قالبی به سبک و شبیه این قالب داره لطفا معرفی کنه www.azimzadeh.ir ویرایش شده مرداد 93 توسط hy68 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در مرداد 93 اینم دو تا عکس دیگه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم از این همه پاسخ. یعنی پست بنده بعد از 10 روز ارزش پاسخ دادن نداشت آقای مدیر سایت ؟ ویا جوابش خیلی سخت بود ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رامین انگوتی 583 ارسال شده در مرداد 93 (ویرایش شده) سلام حتما موردی نبوده دوست عزیز، نیازی نیست پست اضافی ارسال کنید سایت فوق با asp نوشته شده، ما قالبی برای فرش نداریم ولی تقریبا همه قالب های موجود رو میشه با تغییرات اختصاصی به این شکل درآورد پس اگر تخصصش رو دارید یه قالب آماده جوملا رو بردارید و تغییرات رو روش بدید، اگر تخصص ندارید بهتره اینکار رو بسپارید به افرادی که مهارت دارند توصیه میکنم خودتون دست به کار بشید، روش های ویرایش قالب های جوملا رو درنت جستجو کنید و ... ویرایش شده مرداد 93 توسط رامین انگوتی 1 واکنش ها : mahdi m نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hy68 1 ارسال شده در مرداد 93 سلام حتما موردی نبوده دوست عزیز، نیازی نیست پست اضافی ارسال کنید سایت فوق با asp نوشته شده، ما قالبی برای فرش نداریم ولی تقریبا همه قالب های موجود رو میشه با تغییرات اختصاصی به این شکل درآورد پس اگر تخصصش رو دارید یه قالب آماده جوملا رو بردارید و تغییرات رو روش بدید، اگر تخصص ندارید بهتره اینکار رو بسپارید به افرادی که مهارت دارند توصیه میکنم خودتون دست به کار بشید، روش های ویرایش قالب های جوملا رو درنت جستجو کنید و ... سلام خیلی ممنون از پاسختون بله میدونم جوملا نیست ومن دقیقا همون رو نخواستم . فقط قالبی شبیه اونو خواستم .بازم اگه پیدا نشد من پیشنهاد شمارو انجام میدم ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر